Vanilla Ninja üllatab juba sel reedel uue looga 

Comeback-i teinud menukas tüdrukutebänd Vanilla Ninja avaldas juunikuus uue loo “No Regrets”, mille video oli filmitud Saksamaal Berliini lähistel. Bändi liige Piret Järvis-Milder kergitas oma sotsiaalmeedia kontol saladuseloori ja andis teada, et juba sel reedel on oodata bändi repertuaarist uut lugu.

Möödunud aasta novembris andis Vanilla Ninja teada, et plaanib üle kümne aasta taas kokku tulla ja anda välja terve albumi jagu uut muusikat. Vanilla Ninja on läbi aegade üks rahvusvaheliselt edukamaid Eesti artiste. “No Regretsi” viisi autor on saksa laulukirjutaja ja produtsent David Brandes, kellega koos on Vanilla Ninja varasemalt avaldanud kaks albumit ning kellega koostöös ilmub ka 8. oktoobril album “Encore”. Sõnade autorid on Vanilla Ninja liikmed Piret Järvis-Milder ja Lenna Kuurmaa. 

Kõik Vanilla Ninja fännid pange end valmis, sest nende uus lugu “The Reason Is You” ilmub juba sellel reedel. Ühtlasi annab Piret Järvis-Milder mõista, et video uuele loole valmis just kodumaal Eestis. Jääme põnevusega reedet ootama!

Kommentaarid puuduvad