Ženja Fokin: märgake üksteist, sest hagu saame alla niikuinii piisavalt

Ženja Fokini siilitundlik pilk on püüdnud inimesed kinni ka otse tänavalt. Nõnda on ta kaamerasilma ette saanud palju stiilseid vanaprouasid, kellele ta lahkelt komplimente jagab ja nende rõivavalikut kiidab. Tõesti, ta on pilti saanud tõelised pärlid ja läbi selle kogenud, et meie tänavapilti kirgastavad ning ilmestavad paljud stiiliteadlikud inimesed.

Kuidas Fokin selleni jõudis, et teeb tänaval inimesele komplimendi ja filmib selle üles? ''Mul on olnud selline väike salahobi paar aastat. Läbi selle on tekkinud avastus, et inimesed ei oska komplimente vastu võtta,'' tõdeb Fokin.

''Ma mõnikord ütlen, et vauu, teil on väga ilus pross või kott ja siis tuuakse vabandusi, et see on mul väga odav või väga vana. Väärtustage ja tundke ise sellest rõõmu ning osake
komplimente vastu võtta,'' julgustab Ženja, kes kohtab oma trajektooril tõelisi pärleid ja seda just näiteks Balti Jaama turul. ''Need daamid kuldses eas. Nad on nii sätitud, ma pean nende juurde minema ja ütlema, et näete ilusad välja,'' märgib Fokin.

''Inimesed, märgake üksteist, sest hagu saame alla niikuinii piisavalt,'' teeb ta üleskutse. Vaata Fokiniga intervjuud lähemalt videost.

Ženja Fokini siilitundlik pilk on püüdnud inimesed kinni ka otse tänavalt. Nõnda on ta kaamerasilma ette saanud palju stiilseid vanaprouasid, kellele ta lahkelt komplimente jagab ja nende rõivavalikut kiidab. Tõesti, ta on pilti saanud tõelised pärlid ja läbi selle kogenud, et meie tänavapilti kirgastavad ning ilmestavad paljud stiiliteadlikud inimesed.

Kuidas Fokin selleni jõudis, et teeb tänaval inimesele komplimendi ja filmib selle üles? ”Mul on olnud selline väike salahobi paar aastat. Läbi selle on tekkinud avastus, et inimesed ei oska komplimente vastu võtta,” tõdeb Fokin.

”Ma mõnikord ütlen, et vauu, teil on väga ilus pross või kott ja siis tuuakse vabandusi, et see on mul väga odav või väga vana. Väärtustage ja tundke ise sellest rõõmu ning osake
komplimente vastu võtta,” julgustab Ženja, kes kohtab oma trajektooril tõelisi pärleid ja seda just näiteks Balti Jaama turul. ”Need daamid kuldses eas. Nad on nii sätitud, ma pean nende juurde minema ja ütlema, et näete ilusad välja,” märgib Fokin.

”Inimesed, märgake üksteist, sest hagu saame alla niikuinii piisavalt,” teeb ta üleskutse. Vaata Fokiniga intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad