Tuuli-Ann Freienthal alustab emotsionaalse dokumentaalsarjaga

Alates 2. septembrist alustab TV3 kanalil uus dokumentaalsari “Kuhu nad kadusid?”, mille saatejuht on tõusev teletäht Tuuli-Ann Freienthal. Ta rääkis Maalehele antud intervjuus, et saate teemade valimine kätkes endas ka mitmeid probleeme.

Valus dokumentaalsari alustab Eestis viimase kümne aasta jooksul teadmata kadunud inimeste loo välja selgitamisega. Kuus aastat tagasi haihtus Võrumaal jäljetult 16-aastane Markkus, kellest me ei tea siiani midagi. Nüüd on valmis kaamerate ees rääkima erakordse avameelsusega kogu lugu Markkuse ema. Saatest selgub, milliste tulemusteni on loo lahendamisel jõudnud politsei, vabatahtlikud otsijad ja Eesti kõige tuntumad selgeltnägijad.

“Juhtumite valimine oli korralik väljakutse. Helistasin kadunute lähedastele ja uurisin, kas ja mis tingimustel inimesed oleksid valmis rääkima. Üks kõne oli selline, et kui telefoni ära panin, istusin tükk aega tardunult ja mõtlesin, et kas mul oli vaja end sellisesse kriminaalsesse jamasse mässida. Mind ähvardati ja öeldi, et kui tahan ise elada, siis võiksin heaga selle loo oma saatesse võtmata jätta, sest antud isik ei ole ilma põhjuseta kadunud,” ütles Tuuli-Ann Maalehele antud intervjuus.

”Seda saadet vaadates mõistame ehk paremini, miks peaksime alati kohe reageerima, kui tunneme, et meie lähedasega on midagi valesti,” tõdeb Tuuli väljaandes.

Kommentaarid puuduvad