Vaata, kuidas stiilised vanaprouad jäätist limpsivad

Ženja Fokin püüab juba pikemat aega kaamerasilma ette stiilseid vanaprouasid, kellele ta lahkelt komplimente jagab ja nende rõivavalikut kiidab. Nii näitas ta ühes klipis armsat videot kahest daamist, kest rõõmsat värvilist jäätist limpsivad ja lustakalt moegurule lehvitavad.

''Tere tüdrukud,'' hõikab Ženja prouadele. ''Me ei ole ju moekalt riides,'' ütleb üks neist tagasihoidlikult. Ženja julgustab daame ja ütleb, et nood on väga moekad. ''Te olete nii nunnud siin. Te olete väga moodsad ja lehvitage mulle,'' ei ole Ženja komplimentidega kitsi.

Järgmises klipis jalutab Ženja tänaval ja kohtab bussipeatuses tõelist diivat. Loomulikult on ta selle kõik tallatenud ka videosse.

Ženja Fokin püüab juba pikemat aega kaamerasilma ette stiilseid vanaprouasid, kellele ta lahkelt komplimente jagab ja nende rõivavalikut kiidab. Nii näitas ta ühes klipis armsat videot kahest daamist, kest rõõmsat värvilist jäätist limpsivad ja lustakalt moegurule lehvitavad.

”Tere tüdrukud,” hõikab Ženja prouadele. ”Me ei ole ju moekalt riides,” ütleb üks neist tagasihoidlikult. Ženja julgustab daame ja ütleb, et nood on väga moekad. ”Te olete nii nunnud siin. Te olete väga moodsad ja lehvitage mulle,” ei ole Ženja komplimentidega kitsi.

Järgmises klipis jalutab Ženja tänaval ja kohtab bussipeatuses tõelist diivat. Loomulikult on ta selle kõik tallatenud ka videosse.

Kommentaarid puuduvad