Ivo Linna: see on loteriivõit, et saime ilma paugu ja vereta vabaks riigiks

uudised.ee

Taasiseseisvumispäeval toimus üle Eesti mitmeid üritusi. Viimsi vabaõhumuuseumis korraldati esmakordselt veinifestivali, kus astusid üles ka mitmed tuntud artistid. Nende seas ka Ivo Linna, kes jagas meile 30 aasta taguseid mälestusi.

’’Minu päev algas teatavasti ärkamisega ja jätkus pärast seda kohe ühe kontserdiga Salme tänava Kultuurikeskuses. Seejärel põrutasime lauluväljakule, kus täna toimub suur kontsert, et teha heliproovi,’’ räägib Ivo Linna oma päeva algusest.

Ta jagab oma mälestusi ka taasiseseisvumise ajast. ''Me ei teadnud ka 30 aastat tagasi, mis meid täpsemalt ootama hakkab. Kuidas see asi üldse läheb ja minu meelest Eesti riigi kõige suurem loteriivõit on see, et saime ilma pauguta ja vereta vabaks riigiks. Selge on see, et on eriarvamusi ja soove ning see kõik on inimlik. Minu meelest on läinud meil erakordselt hästi ja ma emban neid aastaid, see on olnud erakordselt võimas,'' jagab Ivo Linna südamlikult oma muljeid 20. augustil.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

Taasiseseisvumispäeval toimus üle Eesti mitmeid üritusi. Viimsi vabaõhumuuseumis korraldati esmakordselt veinifestivali, kus astusid üles ka mitmed tuntud artistid. Nende seas ka Ivo Linna, kes jagas meile 30 aasta taguseid mälestusi.

’’Minu päev algas teatavasti ärkamisega ja jätkus pärast seda kohe ühe kontserdiga Salme tänava Kultuurikeskuses. Seejärel põrutasime lauluväljakule, kus täna toimub suur kontsert, et teha heliproovi,’’ räägib Ivo Linna oma päeva algusest.

Ta jagab oma mälestusi ka taasiseseisvumise ajast. ”Me ei teadnud ka 30 aastat tagasi, mis meid täpsemalt ootama hakkab. Kuidas see asi üldse läheb ja minu meelest Eesti riigi kõige suurem loteriivõit on see, et saime ilma pauguta ja vereta vabaks riigiks. Selge on see, et on eriarvamusi ja soove ning see kõik on inimlik. Minu meelest on läinud meil erakordselt hästi ja ma emban neid aastaid, see on olnud erakordselt võimas,” jagab Ivo Linna südamlikult oma muljeid 20. augustil.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad