Ott Lepland: just need lood on minu muusikamaitset palju mõjutanud

uudised.ee

Taasiseseisvumispäeval toimus üle Eesti mitmeid üritusi. Viimsi vabaõhumuuseumis korraldati esmakordselt veinifestivali, kus astusid üles ka mitmed tuntud artistid. Nende seas ka Ott Lepland, kes jagab oma emotsioone seoses isamaaliste laulude ja 20. augustiga.

’’Minu päev on läinud hästi ja juba hommik algas esinemisega. Nüüd hakkab siin kohe kontsert ja tulemas on kaks tükki veel,’’ kirjeldab muusik oma tihedat tööpäeva.

30 aastat tagasi 1991. aastal oli Ott Lepland 4-aastane poiss. Eredat mälestust tal sellest päevast ei meenu ja ta arvab, et väikese poisina mängis kodus televiisori ees autodega. Isamaalised laulud on olnud Otile alati südamelähedased ja suisa nii, et ta on saanud nendest inspiratsiooni oma muusika loomiseks.

Kuula intervjuud lähemalt videost.

 

Taasiseseisvumispäeval toimus üle Eesti mitmeid üritusi. Viimsi vabaõhumuuseumis korraldati esmakordselt veinifestivali, kus astusid üles ka mitmed tuntud artistid. Nende seas ka Ott Lepland, kes jagab oma emotsioone seoses isamaaliste laulude ja 20. augustiga.

’’Minu päev on läinud hästi ja juba hommik algas esinemisega. Nüüd hakkab siin kohe kontsert ja tulemas on kaks tükki veel,’’ kirjeldab muusik oma tihedat tööpäeva.

30 aastat tagasi 1991. aastal oli Ott Lepland 4-aastane poiss. Eredat mälestust tal sellest päevast ei meenu ja ta arvab, et väikese poisina mängis kodus televiisori ees autodega. Isamaalised laulud on olnud Otile alati südamelähedased ja suisa nii, et ta on saanud nendest inspiratsiooni oma muusika loomiseks.

Kuula intervjuud lähemalt videost.

 

Kommentaarid puuduvad