Maarja-Liis Ilus: kui ma oleks samasugune tulesäde nagu Rein, siis meil pikka pidu ei oleks

Suvistel Seitsmestel käis külas kaks väga palavalt armastatud muusikut. Nimelt, Maarjamäe lossi hoovis toimus “Muusika maitsete” kontsertsarja raames Maarja-Liis Ilusa ja Rein Rannapi kontsert ning hea meel oli peakangelasi ka meie Suviste Seitsmeste stuudios tervitada.

Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap on nende aastate vältel palju koos esinenud. ''Esimene kord, millal me Reinuga kohtusime, oli nii ammu, et ma ausalt öeldes ei mäletagi,'' ütles Maarja-Liis. Rannap lisas, et esimest esinemist ta mäletab küll. ''Kõigepealt me tegime Rujaleidjaga, kus oli suur sümfooniaorkester ja Maarja laulis ühe laulu. Aga esimest korda kahekesi koos esinesime 1999. aastavahetuse galal. Ehk me oleme üle kahekümne aasta koos laval olnud,'' sõnas Rannap. Ühtlasi räägivad nad lähemalt koos musitseerimisest, improviseerimisest ja sellest, kuidas nende sünergiad klapivad.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad