Video! gameboy tetris oma esimesest ärevast hetkest: mu sõbranna õpetas mind suudlema

TV3Play

TV3 Play saates "Minu esimene..." käis külas mitmetes koosseisudes kaasa teinud multitalent gameboy tetris ehk kodanikunimega Pavel Botšarov. Ta jagab meile värvikaid hetki oma esimestest kordadest. Kuula lähemalt videost, keda pidas Pavel lapsepõlves jumalaks ning milline oli tema esimene suudlus.

''Minu esimene eeskuju oli Viktor Tsoi. Ma olin siis väike poiss ja Viktor on läbi aegade kõige suurem venekeelne rokkmuusik. Muusika oli tal segu USA ja Londoni rokist. Vot see oli minu iidol, ma vaatasin teda nagu jumalat,'' meenutab Pavel naerdes.

Kui Pavel Tallinnasse kolis, oli ta 12-aastane ja toona oli tal 17-aastane sõbranna. ''Meie sõprus oli väga tugev. Sõbranna mõtles, et õpetab mind suudlema. Minu esimene keelega suudlus oligi selle tüdrukuga. Ma ütleks tegelikult veel seda, et üks kord ta kutsus mind matkale ja ma sain aru, et okei, seal ma kaotan oma süütuse,'' avalikustab Pavel. Mis edasi juhtus, kuula juba lähemalt videost.

"Minu esimene..." Esimene suudlus, esimene koolipäev esimene kohting - esimene kord on alati kõige erilisem. "Minu esimene kord" on formaat, kus Eesti tuntud lauljad, sportlased ja sisuloojad räägivad oma esimesest korrast. Mis läks valesti, mida kahetsetakse ja mida oleks saanud teha teisiti.

​gameboy tetris alustas hiljuti ka soolokarjääri. Oma uues loos ja muusikavideos “Incognito” näeme artisti portjee rollis, kes unistab kuumal südasuvel tööpostil olles hoopis millestki muust kui tööst, et mitte mingi hinna eest suvest veel loobuda. Ühe lemmikhetkena muusikavideost meenutab Pavel pika päeva lõpus hotelli treppidel filmitud tantsustseeni. “Just sel hetkel kui ma kogu oma viimase energia kokku võtsin ja tantsima hakkasin, viskas võttemeeskond mind ootamatult rannapallidega, mis oli täiesti juhuslik, aga kukkus super ägedalt välja,” ütleb ta.

Kuula tema uut lugu ja vaata tema muusikavideot siit:


  [embed]

Kommentaarid puuduvad