Mihkel Raud ja Heidy Purga staariks soovijale: sa sobid pulma, laadale ja burgeriputkasse!

Esimesel hooajal astus Eesti kolme kõige karmima kohtuniku ette Margus. Margus laulab kohtunikele laulu "Lolita." See esitlus tekitab kohtunikes vastakaid tundeid ja Mihkel Raud ning Heidy Purga on pigem kitsid kiituse jagamisega.

Rein Rannap on ainuke, kellele noormees meeldib ja ilma pikema aruteluta ütleb ta Margusele JAH, mille peale Mihkel Raud koheselt nägu krimpsutab ning ütleb, et tema selle otsusega ei saa sugugi nõustuda. Heidy Purga on Mihkel Rauaga ühte meelt ning kostab, et poiss sobiks paremini pulma või laadale, millele Mihkel Raud lisab, et ka burgeriputka oleks sobiv variant. Kohtunike juurest lahkub Margus ilma kollase kaardita.

Vaata kogu esitlust lähemalt videost.

Esimesel hooajal astus Eesti kolme kõige karmima kohtuniku ette Margus. Margus laulab kohtunikele laulu “Lolita.” See esitlus tekitab kohtunikes vastakaid tundeid ja Mihkel Raud ning Heidy Purga on pigem kitsid kiituse jagamisega.

Rein Rannap on ainuke, kellele noormees meeldib ja ilma pikema aruteluta ütleb ta Margusele JAH, mille peale Mihkel Raud koheselt nägu krimpsutab ning ütleb, et tema selle otsusega ei saa sugugi nõustuda. Heidy Purga on Mihkel Rauaga ühte meelt ning kostab, et poiss sobiks paremini pulma või laadale, millele Mihkel Raud lisab, et ka burgeriputka oleks sobiv variant. Kohtunike juurest lahkub Margus ilma kollase kaardita.

Vaata kogu esitlust lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad