Aleksei Turovski jagab nippe, kuidas toita maailma ühte kardetumat alligaatorit

Tallinna loomaaed sai eile 82. aastaseks. Pidupäeval tähistati ka väikese hilinemisega palavalt armastatud loomateadlase Aleksei Turovski 75. sünnipäeva, kella auks saab nüüd loomaaias jalga puhata temanimelisel pingil.

''Loomulikult pink on suurepärane ja väga ilus. Minu lemmikust materjalist üldse, täpsemalt siis puidust,'' ütleb Turovski rõõmsalt. Elava miimika ja avatud suhtlemise poolest tuntud Turovski on loomaaias töötanud juba 1972. aastast ja selle aja jooksul loomade vastu huvi tekitanud nii pisikestes põnnides kui ka täiskasvanutes. Aleksei Turovski tunnistab lapselaps, et vanaisa jutustamise oskus on lausa nii hea, et pani teda raamatute vastu huvi tundma. Ühtlasi jagab Turovski meile nippe, kuidas pealtnäha suure kergusega ühte kardetumat alligaatorit toita.

Vaata lähemalt videost.

Tallinna loomaaed sai eile 82. aastaseks. Pidupäeval tähistati ka väikese hilinemisega palavalt armastatud loomateadlase Aleksei Turovski 75. sünnipäeva, kella auks saab nüüd loomaaias jalga puhata temanimelisel pingil.

”Loomulikult pink on suurepärane ja väga ilus. Minu lemmikust materjalist üldse, täpsemalt siis puidust,” ütleb Turovski rõõmsalt. Elava miimika ja avatud suhtlemise poolest tuntud Turovski on loomaaias töötanud juba 1972. aastast ja selle aja jooksul loomade vastu huvi tekitanud nii pisikestes põnnides kui ka täiskasvanutes. Aleksei Turovski tunnistab lapselaps, et vanaisa jutustamise oskus on lausa nii hea, et pani teda raamatute vastu huvi tundma. Ühtlasi jagab Turovski meile nippe, kuidas pealtnäha suure kergusega ühte kardetumat alligaatorit toita.

Vaata lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad