Üle 11 aasta koos olnud paari saatsid enne pulmapäeva mõned äpardused

Üle 11 aasta koos olnud Melissa ja Karol pidasid sel suvel oma unistuste pulmi. Paari teed ristusid tänu spordile ja praegusest kooselust oli puudu vaid ametlik abielu sõlmimine. Pruutpaari ümber on palju neid, kes on abielus ja nad tundsid ka survet see oluline sündmus ka ise ära korraldada. Kuid vahetult enne pulmapäeva saatsid pruutpaari ka mõned äpardused ja seda just riietuse osas, kuid õnneks lõppes kõik hästi. Vaata imeilust pulmapidu lähemalt videost.

Üle 11 aasta koos olnud Melissa ja Karol pidasid sel suvel oma unistuste pulmi. Paari teed ristusid tänu spordile ja praegusest kooselust oli puudu vaid ametlik abielu sõlmimine. Pruutpaari ümber on palju neid, kes on abielus ja nad tundsid ka survet see oluline sündmus ka ise ära korraldada. Kuid vahetult enne pulmapäeva saatsid pruutpaari ka mõned äpardused ja seda just riietuse osas, kuid õnneks lõppes kõik hästi. Vaata imeilust pulmapidu lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad