Riigikogust Hollywoodi on vaid üks samm: Tarmo Kruusimäe video lööb lained populaarses USA jutusaates

Kevadel riigikogu arutelu ajal voodis muusikat kuulanud ja e-sigaretti kimunud Tarmo Kruusimägi on humoorika klipiga jõudnud USA primetime televisiooni, vahendab Kroonika. Tundub, et Riigikogust Hollywoodi on digikanalite vahendusel ainult üks samm.

Neli kuud vana klipp käis läbi Jimmy Falloni jutusaatest, mida vaatab iga õhtu keskmiselt üle kolme miljoni silmapaari. Populaarne jutusaatejuht kogus kokku naljakad videod, mis on juhtunud tänu sellele, et koroonapandeemia ajal on koosolekud ja intervjuud kolinud üle internetti.

Vaata Jimmy Falloni saadet lähemalt siit:

Kevadel riigikogu arutelu ajal voodis muusikat kuulanud ja e-sigaretti kimunud Tarmo Kruusimägi on humoorika klipiga jõudnud USA primetime televisiooni, vahendab Kroonika. Tundub, et Riigikogust Hollywoodi on digikanalite vahendusel ainult üks samm.

Neli kuud vana klipp käis läbi Jimmy Falloni jutusaatest, mida vaatab iga õhtu keskmiselt üle kolme miljoni silmapaari. Populaarne jutusaatejuht kogus kokku naljakad videod, mis on juhtunud tänu sellele, et koroonapandeemia ajal on koosolekud ja intervjuud kolinud üle internetti.

Vaata Jimmy Falloni saadet lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad