Grete Kuld Ergo Kulla vastu suunatud süüdistustes: jess, kogu raha jääb koju! 

Õhtuleht avaldas artikli režissöör Ergo Kullo linateoste kohta, kus väidetavalt lööb kaasa palju “Kleine”.

Õhtuleht kirjutab, et filmirežissöör Ergo Kuld on viimastel aastatel ohtralt tööd rabanud. Mullu purki saadud Oskar Lutsu „Soo“ pole veel kinodesse jõudnud, ent juba askeldab mees komöödia „Suvitajad“ kallal. Mõlemas filmis teevad kaasa ka mehe ligidased: „Soos“ Ergo abikaasa Grete Kuld ja „Suvitajates“ Grete vend Robert Klein.

Loe refereeritud artiklit siit 

Grete Kullal on asjast oma arvamus ning ta postitab Instagrami vahva story, kus ütleb nii, et jess, kogu raha jääb koju. Kas see on midagi, mille üle rõõmu tunda või tekitab see kahtlusi onupojapoliitikas, jääb igaühe enda otsustada.

 

 

Kommentaarid puuduvad