Aasta raadiohääl Pille Minev sai otse-eetris tõelise üllatuse osaliseks

Meie aasta parim raadiohääl Pille Minev andis Eesti meelelahutusauhindade galal Kroonikale intervjuu ja pillas samal ajal oma auhinna kildudeks. Kroonika peatoimetajal Ingrid Veidenbergil hakkas Pillest kahju ja ta otsustas teda täna hommikul otse-eetris üllatada.

’’Siin polnud muud valikut. Pille tuleb teha õnnelikuks,’’ sõnas Veidenberg, kelle sõnul ei läinud Pille uus muna palju maksma ja ta lisas, et Kroonikal läheb hästi ning seetõttu saavad nad ka teistele lahke südamega kingitusi teha.

Pille Minev ütles pärast üllatust, et tal on selline tunne nagu oleks uue auhinna saanud. ’’See on väga liigutav sellepärast, et naerda ja narrida on minu üle inimesed küllalt saanud, et ma selline kobakäpp olen, aga nüüd ma tõestan ära, et ei ole,’’ sõnab Pille uhkusega auhinda käes hoides.

Vaata auhinna üleandmist lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad