Helen Adamson: Eesti presidendina teeksin tüdrukutele hügieenitarbed tasuta kättesaadavaks

Täna oleks pidanud riigikogu valima Eesti Vabariigi presidenti. Seda siiski ei tehtud. Teame, et presidendil on väga suur võime turundada väärtuseid, aga uurisime tuntud naistelt lähemalt, et mida nemad presidendina Eesti riigiks muudaksid.

Armastatud ansambel ÖED sõnas, et nemad annaksid õpetajatele rohkem palka ja suunaksid lapsed dirigendiks õppima. Suunamudija Anita Sibul avaldas, et lapsena oligi tema unistuste amet saada presidendiks. Sellel ametipositsioonil teeks tema midagi suitsetamisega, kuna leiab, et inimesed ei peaks sellise harjumusega oma tervist rikkuma.

Laura Prits looks noortele rohkem võimalust tegeleda muusika, loomingu ja salvestusega. ''Ma arvan see väga oluline asi, et kuidagi julgustada, boostida ja anda rohkem võimalust ning platvormi noortele,'' sõnab Laura. Lauljatar ja vaimse tervise teemadega meedias esinenud Helen Adamson ütles, et tema teeks hügieenitarbed tüdrukutele tasuta. ''Ehk inimestele, kes ei saa neid endale lubada. Minu teada Eestis juba sellega tegeletakse, aga see võiks kindlasti olla üks asi, mis võiks olla kõikidele kättesaadav, sest naised ei saa seda ise valida,'' sõnab ta.

Vaata kogu intervjuud tuntud naistega lähemalt videost.

 

Kommentaarid puuduvad