Hiinas miljonite vaatajate ees olnud näitlejanna astub üles TV3 uues seriaalis

Suvistel Seitsmestel oli külas näitlejanna Anita Smirnova, kes on laineid löönud Hiina filmimaastikul, kuid on nüüd kodumaal ja astub peagi üles ka TV3 uues seriaalis.

''Ma läksin hiina keelt õppima ja siis Hiina ka ülikooli. Sealt edasi läks olukord nii, et hakkasin reklaamides osalema ja sain pearolli ühes tuntumas Hiina kanalis,'' räägib Smirnova oma edutee algusest. Nüüd on ta tõusnud tuntud näitlejaks ja teinud mitu filmi- ning seriaalirolli.  Näitlejanna esimese suurem roll oli sarjas “True Color of Beauty” ja oma üheks läbimurdeks peab ta seriaali “Madhouse”. Lisaks on Anita mänginud kolmes filmis, millest viimane oli märulipõnevik “Ganran”.

Pärast seriaali ilmumist ei ole Smirnova Hiina jõudnud. ''Internetis kirjutavad mulle hästi paljud inimesed ja avaldavad arvamust mu tegelaskuju üle seriaali,'' jagab ta muljeid. Hiinas tänaval naine liiga palju tähelepanu ei saa ja ütleb naerdes, et selle põhjuseks võib olla ka see, et ta ei näe päris elus välja samasugune nagu teleekraanil. ''Tänaval tuntakse ära, aga mitte nii palju,'' sõnab naine. 

Vaata kogu intervjuud edasi videost.

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3301255[/embed]

Kommentaarid puuduvad