Pingeline presidendivalimine: vaata, mida ennustavad Timmeri tarokaardid Alar Karisele

Täna kell 13 algaval erakorralisel istungjärgul hääletab riigikogu esimest korda Alar Karise kandidatuuri Eesti Vabariigi presidendiks. Igal esmaspäeval ilmub TV3 Play keskkonnas ka Timmeri taroskoop, millest lähtuvalt vaatasime, mida toob alanud nädal Alar Karise tähtkujule.

Alar Karis on sündinud 26. märtsil 1958. Tema tähtkujuks on Jäär, mis on tuntud suure ego ja sihikindluse poolest. Timmeri taroskoobi ennustus on Karisele alanud nädalaks järgmine:

Jääral on siht paigas ja mingi eesmärk, kuhu poole minna. Kellel on see eesmärk seotud lastega ja on ka neid, kellel eesmärk on turvatsoonis. Jäärad on sellel nädalal väga täpsed ja lausa nii, et ühtegi sammu ei astu mujale ja liigutakse soovitud tulemuse suunas. Jääral on paraku armastusega segased ajad, sest midagi hakkab neid häirima ja närvidele käima. Soov on jonnida ja kogu aeg on selline tunne, et kõik ründavad või käituvad ülekohtuselt.

Tulemas on ka uus algus, mis on seotud koduga. Kui jääral on plaanis muudatused oma koduga, siis see nädal soosib seda. Kõik, mis on vanad asjad, tulevad tagasi. Näiteks vanad suhted, vanad tööd ja tööpakkumised. Need asjad tasub väga läbi kaaluda ja neid ka teise pilgu läbi vaadata, kuid siin on agad mängus. Palju on nägude tegemist ja ebaausust. Soovitus nädalaks: kõik asjad, mis on kättesaamatud, ka mineviku teemad, ärge sorkige nendes.

Vaata täpsemalt, mida ennustavad Timmeri tarokaardid Alar Karisele:

Kommentaarid puuduvad