Ansambel Öed: noored, minge õppige dirigendiks ja muusikaõpetajaks!

Ansambel Öed on kahtlemata igal kontserdil oodatud esineja, sest nad pakatavad heast energiast ja suudavad ka kõige tagasihoidlikumate inimeste puusad nõksuma panna. Rääkisime Ödedega lähemalt, kuidas nende suvi läks ja miks on oluline muusikavaldkonda meelitada uusi noori talente.

Nende sõnul oli Võsu Rannafestival kindlasti üks neid sündmuseid, mis jäävad möödunud suvest meelde. ''Kindlasti oli TOP 1 sündmus öölaulupidu, mis oli meie jaoks esmakordne ja oli tõeliselt suur au seal esineda. See oli päris suur ja võimas tunne,'' sõnas Kristel Aaslaid. Tuuli Rand toob välja ka festivali I Land Sound. ''Paap ja tema tiim teevad nii tänuväärset tööd. Piinlik tunnistada, aga ma olin esimest aastat seal ja ma täiesti armusin,'' sõnab lauljatar.

Ühtlasi valutavad noored lauljatarid ka südant muusikavaldkonna edendamise ja rahastamise pärast. ''Ma tean, et hetkel on olukord, kus ei tule piisavalt palju dirigente peale,'' sõnab Tuuli Rand, kelle jaoks on väga oluline hoida ka isamaalisi kontserte ka tulevikus elus. ''Kui see generatsioon lõpuks vananeb ja uusi peale ei tule, mis siis saab meie laulupeost ja ühisest koos laulmisest?'' esitab laulja murettekitava küsimuse.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.
 

Ansambel Öed on kahtlemata igal kontserdil oodatud esineja, sest nad pakatavad heast energiast ja suudavad ka kõige tagasihoidlikumate inimeste puusad nõksuma panna. Rääkisime Ödedega lähemalt, kuidas nende suvi läks ja miks on oluline muusikavaldkonda meelitada uusi noori talente.

Nende sõnul oli Võsu Rannafestival kindlasti üks neid sündmuseid, mis jäävad möödunud suvest meelde. ”Kindlasti oli TOP 1 sündmus öölaulupidu, mis oli meie jaoks esmakordne ja oli tõeliselt suur au seal esineda. See oli päris suur ja võimas tunne,” sõnas Kristel Aaslaid. Tuuli Rand toob välja ka festivali I Land Sound. ”Paap ja tema tiim teevad nii tänuväärset tööd. Piinlik tunnistada, aga ma olin esimest aastat seal ja ma täiesti armusin,” sõnab lauljatar.

Ühtlasi valutavad noored lauljatarid ka südant muusikavaldkonna edendamise ja rahastamise pärast. ”Ma tean, et hetkel on olukord, kus ei tule piisavalt palju dirigente peale,” sõnab Tuuli Rand, kelle jaoks on väga oluline hoida ka isamaalisi kontserte ka tulevikus elus. ”Kui see generatsioon lõpuks vananeb ja uusi peale ei tule, mis siis saab meie laulupeost ja ühisest koos laulmisest?” esitab laulja murettekitava küsimuse.

Vaata kogu intervjuud lähemalt videost.
 

Kommentaarid puuduvad