IKEA väärtustab kõiki töötajaid ning tagab võrdväärse palga olenemata soost või vanusest

IKEA avab juba järgmisel sügisel Eestis kauaoodatud suure poe. Reporter Tuuli-Ann käis proovimas, mis tunne on töötada mööblihiiu Tallinnas asuvas väljastuspunktis ja katsetas omal nahal laotöötaja ametit.

Esimese asjana anti Tuuli-Annile kohe ka ülesandeks leida laost kliendi tellimus kõigest numbri abil. Laotöötaja sõnul on neil IKEAS äärmiselt oluline töötav süsteem, et kaup jõuaks kiirelt ja korrektselt kliendini. "Kui sul on meiega sobivad väärtused, oled alati oodatud meile tööle," kinnitab ta.

Liitu IKEA tiimiga SIIN!

IKEA avab juba järgmisel sügisel Eestis kauaoodatud suure poe. Reporter Tuuli-Ann käis proovimas, mis tunne on töötada mööblihiiu Tallinnas asuvas väljastuspunktis ja katsetas omal nahal laotöötaja ametit.

Esimese asjana anti Tuuli-Annile kohe ka ülesandeks leida laost kliendi tellimus kõigest numbri abil. Laotöötaja sõnul on neil IKEAS äärmiselt oluline töötav süsteem, et kaup jõuaks kiirelt ja korrektselt kliendini. “Kui sul on meiega sobivad väärtused, oled alati oodatud meile tööle,” kinnitab ta.

Liitu IKEA tiimiga SIIN!

Kommentaarid puuduvad