Kethi Uibomägi uuest elukutsest: see tempo on olnud metsik

Kethi Uibomägi särab sel sügisel TV3 eetris. Nimelt hakkab ta koos Marek Lindmaaga TV3 “Seitsmeste” saadet juhtima ja lisaks jõuab vaatajateni Kethi ja tema ema seiklused Gruusias. 

”Kui mulle tehti ettepanek filmida Gruusias telesaade, siis oli see juba midagi, millele olin ise varem mõelnud. Juunis algatatud projekt ja septembrist juba eetrisse? See tempo on metsik, tundus mulle ebarealistlik. Veel ebarealistlikum tundus idee, et tee saade koos enda emaga. Mina, koos emaga? Miks mitte? Kes siis veel?” avaldab Kethi.

”Kuidas mu emme nõus oli? Sest ta usaldab mind ja teadis, et mul on tema toetust vaja. Põhjus, miks me lasime sellel juhtuda on see, et mul tõepoolest on väga lähedane side oma emaga ja olen seda sidet teadlikult tugevdanud viimase kahe aasta jooksul. Ema ja lapse suhe on kõige olulisem ja ma olen nii õnnelik, et me saame üksteist utsitada ja motiveerida,” räägib Kethi.

Loe lähemalt tema sotsiaalmeedia postitusest:

Kommentaarid puuduvad