Üllas eeskuju! Raadio Star FM saatejuhid jätavad septembriks alkoholiga hüvasti

uudised.ee

Täna algab taas Tervise Arengu Instituudi aktsioon "Septembris ei joo". Sel korral soovivad Star FM-i saatejuhid Andres Puusepp ja Jürgen Pärnsalu järele proovida, et kuidas alkoholivaba kuu nende enesetunnet ning igapäevast elurütmi mõjutab. 

Saatejuht Jürgen Pärnsalu pole varem selles aktsioonis osalenud. ''Ma tahan näha, kas reaalselt midagi muutub. Kui ma 1. oktoobril ei näe mingit muutust, siis ma olen tõestus selle kohta, et vahet ei ole, kas ma olen septembris joomata või mitte. Ma ootan eelkõige muutust oma enesetundes,'' sõnas Pärnsalu raadioeetris ja lisab, et teda huvitab, et kas kuu ajaga üldse on võimalik mingit harjumust muuta.

Andres Puusepp teab öelda, et kuu ajaga võib muutuda üht teist küll. ''Enesetunne läheb paremaks ja ka trennis on hoopis teised tulemused,'' sõnab ta ja andis koos Jürgen Pärnsalu kindlameelse lubaduse, et nad septembris tõepoolest ei joo. Puusepp ütles, et tema kavatseb mitte murduda. Jürgen Pärnsalu ootab peagi ees pulma minek ja mees tõdeb, et see on esimene kord, kui ta ei võta pulmas isegi pitsi pruutpaari auks. Puuseppa ootab ees tuleval nädalavahetusel naise juubel ja tema teab juba ette, et seal tekib kindlasti kiusatus, aga ta proovib ennast alkoholivaba õllega ära petta. Mehed leppisid ka kokku selles, mida peab libastumise korral ''karistuseks'' tegema.

Kuula intervjuud järgi raadio Star FM hommikuprogrammist siin!

Kommentaarid puuduvad