Taavi Libe šokeeriv ülestunnistus: mind on lapsepõlves seksuaalselt väärkoheldud

uudised.ee

Saatejuht Taavi Libe tegi mõni päev tagasi sotsiaalmeedias šokeeriva ülestunnistuse: ta on nii enne kui ka abielu vältel võõraste naistega flirtinud. „Kümme päeva pärast abiellumist juhtus nii, et mu deemon lõi jälle välja,“ paljastab ta Eesti Ekspressis.

„Kui keegi ütleb, et miks sa teed teistele haiget, miks sa abiellusid, sul on ju oma naine – siis sel hetkel ma ei seosta end ja oma elu üldse abikaasaga. Ma olen täielikult deemoni vallas, tegutsen mingi seksuaalse rahulduse nimel. Peamiselt vestlengi inimesega Messengeris, otsin tunnustust, rahuldan end,“ tunnistab Taavi.

„Mind on lapsepõlves seksuaalselt väärkoheldud, aga ma ei taha midagi täpsustada, seda inimest ei ole enam,“ paljastab mees šokeeriva tõe.

Refereeritud artikli täistekst Eesti Ekspressis.

Kommentaarid puuduvad