TV3 loovjuht Urmas E. Liiv lubab eriti pöörast telesügist: kui astud rattasse, siis enam maha ei saa

uudised.ee

Täna oli raadio Star FM hommikuprogrammis külas TV3 loovjuht Urmas Eero Liiv, et rääkida uuest põnevast telesügisest ning muudel põnevatel teemadel.

Alates 1. septembrist läheb taas käima kampaania “Septembris ei joo”, millest võtavad osa tihtipeale ka tuntud näod. Liiv selles osaleda aga ei plaani. “Mulle ei meeldi igasugused kampaaniad, ma kavatsen juua endiselt intensiivsusega ehk nii palju kui vaja on,” kommenteerib ta.

Küll aga on telemaastikku ees ootamas üks tõeliselt korralik ja raju sügishooaeg. Näiteks jõuab TV3 ekraanile uhiuus ja pöörane teleshow “Poissmeeste pidu”. “Kui sa astud rattasse, siis enam rattalt maha ei saa. Isegi Kalvi-Kalle jõudis seal teha oma särava etteaste. Seal saates on 4 poissmeest, kes otsivad endale Tinderist tüdrukut ja kui nad soostuvad kohale tulema, peetakse maha üks korralik pidu ja kui leitakse armastus, lahkutakse saatest,” kirjeldab Liiv eesootavat saadet.

Muudatuskuuri läbib ka juba televaatajale tuttav uudistemagasin “Seitsmesed uudised”, mida asub juhtima täiesti uus saatejuhtidetandem – Marek Lindmaa ja Kethi Uibomägi. “Eks me suvel katsetasimegi, kas ja kuidas see duo toimib,” vihjab Liiv suvel toimunud saatejuhtide eriprojektile, mil teleekraanil särasid uued ja tundmatud näod. “Me käsitleme seda tundi kui uudistemagasini, kus on palju erinevaid komponente, mitte ainult kuivad uudised ja uuest nädalast on näha, kuidas see tööle hakkab.”

Kuula intervjuud järgi raadio Star FM hommikuprogrammist siin!

Kommentaarid puuduvad