Kalvi-Kalle unistab autojuhilubadega naisest: saaks poes õlle järel käia

Uues TV3 kohtingusaates „Poissmeeste pidu“ otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Selleks, et unistuste neiu leida, peetakse maha raju basseinipidu, kus reeglid ja piirangud puuduvad. Kuigi teleekraanile jõuab saade alles septembri lõpus, saab seda juba vaadata veebikeskkonnas GO3.

Tõsielusarjas löövad kaasa ka juba tuntud reality-tähed, teiste seas taas kaaslase otsingutele asunud Kalvi Kalle. Saate avaepisoodis avaldavadki mehed, millist naist nad endale tõeliselt ihaldavad. 

Pankrotistunud ärimees Kevin (24) otsib näiteks rumalat kaaslast, et ise tark välja näha. "Minu ideaalne naine on piisavalt rumal, aga mitte nii rumal, et päris loll välja paistab – lihtsalt sellepärast, et saaksin tema kõrval targem tunduda,“ kirjeldab ta oma soove.

Noortalunik Kalvi-Kallel (24), keda ootab korduva juhtimisõiguseta sõidu eest vanglatee, on tulevasele naisele vaid üks nõudmine: „Load võiksid olla olemas – saaks poes õlle järel käia vähemalt.“

End müügiguruks ja armastusekahuriks nimetav Ken (26) on enda sõnul küll täielik Tinderi pro, ent pole sealt suutnud endale veel sobivat kaaslast leida. „Ma väsin nendest ära, ei jaksa kuulata,“ kurdab ta.

TikToki kuulsus ja varem "Rannamajas" osalenud Tanel Rentnik (25) ohkab aga, et tal on nii palju tegemist, et kallima otsimiseks pole lihtsalt aega olnud.

Vaata täpsemalt videost!

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3311564[/embed]

Kommentaarid puuduvad