Poissmees-Kevin põrutab Rannamaja-Silverile: vaatan, et sa igatsed lihtsalt tähelepanu

uudised.ee

Uues TV3 kohtingusaates „Poissmeeste pidu“ otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Teleekraanile jõuab saade alles septembri lõpus, kuid hetkel saab seda juba vaadata veebikeskkonnas GO3. ''Rannamaja'' Silver vaatas ka saate ära ja võttis teravalt sõna Eesti tõsielusaadete loomise kohta. Ega ka ''Poissmeeste peo'' Kevin oma arvamust tagasi ei hoidnud ja vastas samuti kogu olukorra kohta mahlakalt.

Eile kommenteeris Elu24-le ''Rannamaja'' esimese hooaja tegelane Silver Meier, et Eestis ei suudetagi tõsielusarja ilma alkoholita teha. ''Kahju on vaadata, kui Eestis ei suudeta teha reality't ka ilma alkoholita. Kui «Rannamajas» võeti lisaks pidudele ette ka erinevaid tegevusi, mis oli nii mõnegi osaleja jaoks uus, siis siin peale joomise ja massaaži tegemise ma muud ei näegi. Kui saate tegijad oleksid nõus tegema reality't välismaal, siis see köidaks rohkem noori ja ilusaid inimesi tulema,'' sõnas noormees uue saate kohta.

Poissmeeste peost'' tuntuks saav Kevinile ei jäänud artikkel aga kahe silma vahele. ''Vaatan, et Silver Rannamajast igatseb väga tähelepanu, mida ta pole lihtsalt ammu saanud. See, et Silver suutis Rannamajas korra hooaja jooksul seikluspargis ronida, Seidilt korvi saada või kümblustünnis käia, ei tee veel temast arvamusliidrit. Mine tee keemilisi lokke edasi ja positive vibes only!,'' ütleb noormees artiklile vastulauseks. Lisaks soovitab Kevin Silveril hoopiski Kuldvillakus kätt proovida, sest Rannamaja jaoks olevat ta liiga kuivaks jäänud.

Kas kaks tõsielusarja hiidu pööravad tõeliselt tülli, seda näitab meile aeg.

Kommentaarid puuduvad