Värske staarisaate kohtunik Birgit Sarrap lubab uuel hooajal huumorit: paar korda lõpetasin laua all

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas laulja Birgit Sarrap, et jagada oma esimesi muljeid saate “Eesti otsib superstaari” kohtunikuna ning paljastas, milliseid osalejaid on tänavu oodata.

Birgit tunnistas, et juba esimesest hetkest, mil esimene noor staarihakatis nende ette astus, tekkis tema hinge ärevus. “Esimese lauljaga tuli kohe JAH, järgmisega kohe EI, see oli selline murdepunkt minu jaoks, et ahah, okei, selline see töö siis on ja edasi läks kõik ludinal,” õhkab Birgit kohtunikutöö esmakogemusest.

Saatejuhid uurisid talt, milline kohtunik ta ise siis on – hea või halb? “Ma arvan, et ma olen seal keskel. Ma istun keskel ja ma olen sellise hea ja halva kohtuniku vahel,” naerab Birgit ja tunnistab, et noortele ei-sõna ütlemine on üsna keeruline. “Mõnele on seda öelda üsna lihtne, sest sa näed, et seal pole potentsiaali. Mõnele on keerulisem, sest sa näed, et tegemist on laheda inimesega, aga lauluoskus jääb vajaka.”

“Me ei hinda ainult lauluoskust ja eks ma arvasin, et ma elan pop-muusika maailmas ja seda fännan ning näengi vaid selliseid muusikuid peamiselt, aga ei! Seal oli igasugust muusikastiili viljelevaid ja see meeldis mulle väga,” sõnas Birgit. 

Teadugipoolest oodatakse igal aastal kõige enam just staarisaate eelvoore, kui kohtunike eest käib läbi õige kirev seltskond nii halbu kui häid lauljaid. Puusepp küsis koheselt, kas ka tänavu nii-öelda nalja saab ja saab näha ka mõnda kehvemat lauljat? “Peab ütlema, et ikka saab jah. Ma paar korda lõpetasin seal laua all, sest tõesti oli naljakas. Enamik nendest laulis ilusti edasi ja nad ei saanud aru, vaid arvasid, et ma teen mingit show’d,” naeris ta. 

“Eesti otsib superstaari” uus hooaeg alustab TV3 ekraanil juba sel pühapäeval kell 19.30!

Kuula täispikka intervjuud järgi raadio Star FM hommikuprogrammist!

Kommentaarid puuduvad