''Poissmeeste peo'' Carole ja Kevin teatavad suhtest: Kevin on veits haige inimene ja ega ma ka terve pole, seega paras paar

Sel sügisel stardib TV3-s uus telesaade "Possmeeste pidu," kus löövad kaasa Kevin Kadakas ja Carole Raid. Esimesed osad on juba nähtavad GO3-es ja juba rohkelt poleemikat tekitanud.

Kevin on viimasel ajal meediale silma jäänud vaidluses Rannamaja Silveriga, kuid nüüd on juhtunud hoopiski midagi enneolematut. Nimelt ''Poissmeeste peos'' osalenud Kevin ja Carole teatavad Facebooki vahendusel ametlikust suhtest. Esimeses kahes osas ei ole nende läbisaamine kõige sõbralikum, kuid nagu öeldakse "vihkamisest armastuseni on vaid üks samm." 

Carole ja Kevin tutvusid esmakordselt saates, kuid algus ei olnud kõige roosilisem, kommenteerib Kevin. ''Õis puhkes õide alles pärast saadet,'' lisab ta. Kevinit võlus Carole puhul tema enesekindlus ning sõjakus, "ta on bitch nagu mina." 

"Saates olin Taneliga ja kõik oli lill, kuid hiljem tuli välja, et tal on suva," sõnab Carole. Lisaks teeb talle nalja, et Tanel oli öelnud "Rannamajas," et ei soovi oma keha näidata, kuid seejärel tantsis laua peal ilma särgita. "Arusaamatu mees," lisab Carole. "Kevin on veits haige inimene ja ega ma ka terve pole, seega paras paar. Mulle ei meeldi tuimad mehed, igav on nii, Kevin on ülemeelik, aga küll me selle paika paneme. Kevin sobib mulle ka välimuselt, mulle ei meeldi liiga kondised mehed, minu jaoks on nii mõnigi lihtsalt nuudel." 

Soovime noortele pikka armastust ja ilusat elu! 

 

Kommentaarid puuduvad