Raudne naine! Luisa Rõivas ületas end poolmaratonil

uudised.ee

Luisa Rõivas annab oma sotsiaalmeedia kontol teada, et osales laupäeval Tallinna maratoni poolmaratoni distantsil ning täitis enesele jooksuks seatud eesmärgid edukalt.

''Täna hommikul läksin nagu siil udus kodust välja ja võtsin suuna Tallinna Maratoni 21.1 km ehk poolmaratoni starti. Stardis oli kohati tunne, et olen sattunud totaalselt valesse kohta. Kõiki tegid mingeid kiiremaid lõike, jooksid ja kargasid. Ilmselgelt vajalik värk, aga kuna ma ei ole eriline jooksuvõistlustel osaleja ja, et ma varasemalt seda nagu harrastanud ei ole (mõtlen siis seda sooja tegemist), siis leppisin ka sel korral enne starti toimuva massisoojendusega,'' kirjutab Luisa oma Instagrami postituses.

''Panin end kirja 2:30 gruppi lootuses, et ehk ikka suudan veidi kiiremini joosta ja see õnnestus. Rada oli väga mõnus ja ilm suurepärane võrreldes Ironman 70.3 raames joostud poolmaratoniga olin sel korral 20 min kiirem.''

Luisa läbis poolmaratoni distantsi ajaga 02:21:35. 
 

Kommentaarid puuduvad