Birgit Sarrap Timile: riietamine tuleb sul ilmselt paremini välja

uudised.ee

Eile õhtul alustas telesügise suurima show ”Eesti otsib superstaari” kaheksas hooaeg. Kohtunike ette moekunstnik Tim, kelle värvikas isiksus ei jäänud kellelegi märkamata, kuid kollast kaarti see kohtunikelt välja ei võlunud.

”Pärast keskkooli kolisin Šotimaale ja õppisin seal õigusteadust. Seal olles tekkis mul sügav ja tõsine depressioon ning ma funktsioneerisin nagu zombie. Ühel hetkel ma hakkasin vihikus joonistama igasuguseid kavandeid ja outfit‘e välja mõtlema. Enne seda polnud mul moega kokkupuudet. Kui ma joonistan, siis see on minu jaoks teraapiline protsess,” rääkis moekunstnik, kes soovib saada superstaariks.

”Timi moelooming on täiesti pöörane ja ta paneb hullu kõige paremas mõttes”, ütleb sõbranna Piret. Kuid kohtunike ette läheb Tim ka enesekindlalt laulma. Birgit Sarrapi sõnul tundub Tim väga tore inimene. ”Ma kujutan ette, et sa võid olla väga äge moekunstnik, kes paneb hullu. Ma arvan, et see riietamine tuleb sul ilmselt paremini välja,” sõnas Sarrap. Tim sai kohtunikelt kolm ei-d.

Vaata kogu esitust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad