EFTA toob tuntud tüdrukutebändi üle 10 aasta publiku ette

Eesti filmi- ja teleauhinnad 2021 antakse välja juba reedel, 17. septembril, mil omaniku leiavad kokku 30 EFTA-t: 15 tele ja 15 filmikategoorias. Oma esimest väikest juubelit, viiendat sünnipäeva tähistav gala on märgilise tähtsusega ka kogu Eesti show-maastikule, sest esmakordselt üle 10 aasta tuleb taas lavale Vanilla Ninja.  
 
„Esinemine EFTA galal on tõesti meie esimene avalik etteaste üle enam kui 10 aasta! Ja mul on nii hea meel, et nüüd see lõpuks juhtubki. Nii saab meie comeback justkui viimaks ametlikuks. Et me ei nokitse mitte lihtsalt omaette stuudioseinte vahel, vaid tuleme ikkagi publiku ette ka. Ja väga oluline on ka see, et saame oma esimese nö tagasituleku-etteaste teha just kodupublikule. Tunne on igal juhul väga elev ja ootusrikas!“ lausus Piret Järvis-Milder.
 
Järvis-Milder, olles ka ise EFTA laureaat (Pealtnägija võitis 2017. aastal „Parim infosaade või publitsistika“ kategoorias esikoha), tänavuse esinemise eel ootusärev nii auhinnasaajate kui ka Vanilla Ninja esinemise tõttu. „Ma olen harjunud EFTA ajal saalis istuma ja omadele pöialt hoidma, sel aastal tuleb samal ajal hoopis lava taga närveerida ja oma esinemiskorda oodata. Aga väga mitmed mu head kolleegid on ka sel korral nominendid, niiet põnevust ja pöidla hoidmist jagub täiega ka sinna kulisside taha. Igal juhul on EFTA minu jaoks hästi kodune sündmus, kus publiku hulgas on palju sõpru ja inimesi, keda kolleegidena imetlen, nii et seda erilisem see esinemine olema saab,“ sõnas Järvis-Milder.
 
Vanilla Ninja tuleb lavale sünnipäevale sobiva kavaga, kus ei puudu nii nostalgianoodid kui ka uus muusika. EFTA galale saab publik kaasa elada ETV ja ETV2 vahendusel. Otseülekanne algab kell 18.30 ETV2 kanalil, alates kell 20.00 saab galat jälgida ETV vahendusel.
 
Eesti filmi- ja teleauhinnad 2021 peakorraldaja on Eesti Filmi Instituut. Gala korraldamist toetavad Eesti Kultuurkapital, Eesti Rahvusringhääling, Telia ja Elisa, koostööpartnerid on Inspira, ETV ja ETV2, Kanal 2, TV3, ID Production ja A. Le Coq.

Kommentaarid puuduvad