Homme
19. sept
9...12
2...8
Ülehomme
20. sept
8...11
0...9

Meelelahutus

Huumoriminutid! Vaata esitust, mis staarisaate kohtunikud südamest naerma pani

Foto: TV3
13:13 13. september 2021
Autor: uudised.ee

Eile õhtul alustas telesügise suurima show „Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg. Karl-Erik Taukari juhtimisel jõuavad TV3 vaatajate ette eelvoorud ehk nn kollaste kaartide saated, kus kohtunikud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud valivad välja esimesed õnnelikud edasipääsejad. 

Üks mitmetest andekatest ja noortest lauljatest, kes edasipääsu ihaldas, oli Harri Sokk. "Ma pabistan väga palju! Ma olen päev otsa närvis olnud," tunnistas noormees enne kohtunike ette astumist.

Harri plaanis esitada oma lugu ukulele saatel, ent Rauale see ei meeldinud ja ta soovis, et noormees sellest loobuks. "See ei ole turvaelement, mul on mugavam mängida niimoodi," selgitas Harri oma otsust.

Nii esitaski ta kohtunikele pala "Creep", mis kohtunikud, eriti Birgit Sarrapi, lausa naerma ajas. "Ei saa öelda, et ma poleks hoiatanud. Ma ütlesin kohe, et see asi keerab uppi," tõdes Mihkel Raud. 

Koit Toome proovis ka omaltpoolt selgitada, et nii esitatud lugu ja selle sõnad kui ka noormehe loid olek ja ukulele tekitas sellise kombo, mis neid naerma ajas. Harri ise jäi aga optimistlikuks ning loodab, et sääraseid võimalusi tuleb veel.


Kommentaarid

Kommentaare 1
Diana 15:40 14. september 2021
Loodan küll, et Harri jäi ikkagi optimistlikuks!

Ei tea kas asi oli selles kuidas see videolõik kokku monteeriti, aga talumatult õelalt naersid kohtunikud poisi välja!
Mihkel algatas selle negatiivse alatooni oma ukulele vastase põikpäisusega ja asi kukkus kokku kuna laulu sõnumit ja emotsiooni (hingepiina ja lootusetust) ei kantud kuigi hästi edasi - seetõttu võeti sõnu liiga otseselt ja kogu see alltekst osutus saatuslikuks.

Laul ise on ju super; klassika!
Ukulele oli mingi aeg trendikas ja isegi kui iga vooluga kaasa minnes ei leita alati seda oma õiget asja, on see juu iseenesest tore, kui poiss leidis endale mugava pilli, mis tema laulmist ja musikaalsust arendab. Oli näha, et see mis teda päriselt huvitas oli laulmine; pill on iseasi.

Igatahes, Harri, püsi omal lainel ja pea püsti edasi! Teinekord on ka ehk abiks lähedastelt tagasiside küsimine, et veenduda kogu esineja paketi kõikide aspektide kooskõlas. Aga tubli, et oli julgust ja pealehakkamist teha see esimene samm! Kindlasti õpetlik kogemus, lihtsalt ära anna alla! ???? Inimeste hukkamõistmine on tühiasi kui sul on iseendasse usku; mida need lambad ka teavad. Loodan, et leiad oma niche’i ja saad veel vastutasuks inimeste imetlust. Kõik on veel ees…