Homme
19. sept
9...12
2...8
Ülehomme
20. sept
8...11
0...9

Meelelahutus

Kalvi-Kalle tahab siiski elu nautida? Registreerimisajaks noormees Tallinna vanglasse ei ilmunud

Foto: TV3
14:50 13. september 2021

Mootorsõiduki lubadeta joobes juhtimist harrastav tõsielustaar Kalvi-Kalle Kruusamäe pidi pühapäeval seadma sammud vanglasse oma aastapikkust karistust kandma.  Kuid registreerimisajaks noormees aga Tallinna vanglasse ei ilmunud. Ühtlasi vaatas esmaspäeva hommikul ühismeedias vastu postitus, milles Kruusamäe teatab, et on nüüd suhtes kauni blondi neiuga, kel nimeks Tiiu, vahendab Elu24.

14. juulil tehtud kohtumääruse kohaselt pidi Kruusamäe ilmuma karistust kandma 12. septembril. «Mis see sinu per*et torgib?» vastas ta telefonitsi küsimusele, kas kavatseb täna vanglasse karistust kandma minna. «Päev on alles hommik, mida sa siin jahud.»

Pärastlõunal helistas tagasi aga hoopis rõõmsamas tujus Kruusamäe, kes tundus sõprade seltsis lõbutsevat. «Sõbrad tahavad ka midagi öelda,» ütles ta telefonitoru edasi andes. «Hakkasid vist kartma,» sõnas ta, kui sõbrad midagi ei kostnud.

Refereeritud artiklit saad lähemalt lugeda siit.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!