Kas Eesti oma Jessie J? Maribel võitis avasaates oma esitlusega kohtunike südamed

uudised.ee

Eile õhtul alustas telesügise suurima show „Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg. Karl-Erik Taukari juhtimisel jõuavad TV3 vaatajate ette eelvoorud ehk nn kollaste kaartide saated, kus kohtunikud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud valivad välja esimesed õnnelikud edasipääsejad. Eile oli kohtunike ees ka 18-aastane Maribel Vääna, kelle esitlus ei jätnud kedagi külmaks.

Maribel on Tallinnast pärit noor neiu, kes on enne kohtunike ette astumist võtnud laulutunde ja keskendunud peamiselt ainult laulmisele. Maribel rääkis meile, et ta on keskendunud viimased kuud põhjalikult oma hääle arendamisele. Tal on olnud laulutunnid suisa 2 kuud järjest ja 20 korda nädalas. Eile astus Maribel oma lauluga ka kohtunike ette ja sai kolm jah-i. Birgit Sarrap ütles, et noor lauljataril on olemas kogu pakett ja sellist tähte nad siit saatest just otsivad.

Kui hästi läheb Maribelil edasi, seda näitavad juba järgmised saated.

Vaata kogu tema esitlust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad