Kas uus talent on sirgumas? Stig Rästa otsib tüdrukut, kes superstaarisaate avavoorust edasi ei pääsenud

uudised.ee

Eile õhtul sai avapaugu saade ”Eesti otsib superstaari”, mis tekitas ka palju elevust juba tuntud muusikute endi seas. Armastatud laulja ja muusik Stig Rästa otsib taga noort lauljatari, Sara Kaelepi, kes üllatavalt kohtunikelt kolm ei-d sai.

Stig Rästa kirjutab oma sotsiaalmeedias neiule üleskutse, kuhu juurde lisas ka esitlusest video: “Sara Kaelep, DM mulle, sa olid väga hea!”

Soomest kohale sõitnud 17-aastane neiu sai kiirelt kolm ei-d. Paraku ei selgitanud keegi otseselt, mis noorel lauljataril otseselt puudu jäi. Nüüd jääb üle vaid loota, et laulukirjutaja Stig leiab talendika tüdruku üles, et tema häälel lasta kõlada.

Vaata Stig Rästa postitust lähemalt siit.

Kommentaarid puuduvad