Koit Toome nunnule Kevinile: selline etteaste sobib ainult kooliaulasse

Eile õhtul alustas telesügise suurima show „Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg. Kohtunike ette astus 17-aastane Saaremaalt pärit Kevin, kes jättis oma esitusega küll nunnu mulje, kuid kollast kaarti noormees ei saanud.

''Mu unistus on see, et ma suudan vähemalt kedagi õnnelikuks teha oma muusikaliste oskustega. Kui ma saan kellelegi positiivset energiat anda, siis ma usun, et mu unistus on juba täide läinud,'' sõnab südamlik noormees.

17-aastane Kevin esitas kohtunikele klaveri saatel lustaka loo ''You've got a friend in me''. Birgit Sarrapi sõnul oli kõik kokku väga nunnu. ''See ei pruugi olla halb, et see on nunnu. Tegu oli väga sooja ja sümpaatse etteastega. Mul oli seda põnev vaadata,'' sõnas Sarrap. Koidu sõnul oli sümpaatne klaverisaade, kuid niimoodi võib laulja sõnul ainult kooliaulas laulda. ''Siin saates lauluga välja ei vea,'' täpsustas Toome. Koit Toome ja Mihkel Raud ütlesid noorele staarikspürgijale resoluutse ei, Birgit Sarrap oleks aga noormehe järgmisesse vooru edasi lasknud

Vaata kogu esitust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad