Homme
19. sept
9...12
2...8
Ülehomme
20. sept
8...11
0...9

Meelelahutus

Krimilood jätkuvad: läbi aegade ühe julmema kuriteoni viisid olmelised ja igapäevaelulised põhjused

Sarjas mängib näitleja Juss Haasma
16:45 13. september 2021

Uute lugudega jätkab kodumaine sari „Eesti krimilood“, mis põhineb meie riigis reaalselt toimunud mõrvajuhtumite taaslavastustel, kus rollides on tuntud näitlejad. Sarja teine osa keskendub lihunikule ja olukorrale, kus halbade asjade kokkulangemine viib inimese kadumiseni.

Uute lugudega jätkab kodumaine sari „Eesti krimilood“, mis põhineb meie riigis reaalselt toimunud mõrvajuhtumite taaslavastustel, kus rollides on tuntud näitlejad. Sarja avaosa keskmes oli lugu Lasnamäe saatanlikust kurikamehest. Tänase loo keskmes on lihunik. Paljude halbade asjade kokkulangemise tõttu algab lugu justnagu üsna tavalise inimeste kadumisena. Läbi aegade ühe julmema kuriteoni viisid tegelikult üsna olmelised ja igapäevaelulised põhjused. Lahendada töö ja olmeprobleeme sarnaselt loo peategelasele, tundus uskumatuna isegi loo lahendamisega tegelenud uurijatele.

Krimilood on eetris täna 21:00 TV3-s.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!