Kurb hetk! 19-aastased kaksikud pürgisid superstaariks, kuid edasi pääses vaid üks

Eile õhtul alustas telesügise suurima show „Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg! Karl-Erik Taukari juhtimisel jõuavad TV3 vaatajate ette eelvoorud ehk nn kollaste kaartide saated, kus kohtunikud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud valivad välja esimesed õnnelikud edasipääsejad. Kohtunike ees käisid ka kaksikud Viivi-Maria Tanilsoo ja Paul Bryan Tanilsoo, kuid ainult üks sai neist kollase kaardi.

Paul on Viivi-Mariast täpselt tund aega vanem. ”Ma vahepeal ütlen talle, et kui ma sinu vanune olin, siis ma küll niimoodi ei teinud,” sõnab Paul Bryan Tanilsoo naljaga ja lisab, et on kogu aeg kõike koos teinud. ”Olgu selleks erinevad hobid, laulma läksime alguses samuti koos ja võistlustantsu samuti,” sõnab ta.

Kaksikute ema ütleb, et nad on olnud terve elu nagu sukk ja saabas. ”Kui nad läksid lasteaeda ja kooli, siis nad tegid seal samuti kõike koos. Seega ei saagi öelda, et nad oleksid tegelenud millegagi eraldi. Nad olidki väga lähedased. Kui kaksikud kohtunike ette jõudsid, siis Paul saatis kitarril esmalt oma õde. ”Mul on sellega eelis, sest ma saan juba esimese hirmu ületatud,” sõnab Paul. Saatejuht Karl-Erik Taukar annab kaasa head soovid, saadab nad kohtunike ette.

Vaata nende esitust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad