Mihkel Raual on ühe instrumendi suhtes tõeline viha: selle lööme kohe puruks!

uudised.ee

Eile õhtul alustas telesügise suurima show ''Eesti otsib superstaari'' kaheksas hooaeg. Kohtunike ette astus Kaur Erik Pääsuke, kes saatis end ukulelel. See tõi omakorda välja Mihkel Raua viha pilli vastu, mis tuleks tema sõnul suisa ära põletada.

Kaur Erik Pääsuke astub kohtunike ette ja saadab ennast ukulelel. ''Kui sa just pead seda tegema. Ma ei ole näinud kedagi läbi selle saate ajaloo, kes oleks ukulelega edasi saanud. Kui sa just pead. Ma vihkan ukulelet,'' sõnab Mihkel karmilt.

Koit Toome jagas pärast etteastet positiivseid sõnu. Samuti sõnas Birgit Sarrap noormehele, et ta väärib kohta järgmises voorus. ''Mina arvan, et sa ei vääri seda kohta ja mina ütlen sulle ei,'' sõnab Raud. Kaur Erik lahkub ruumist kollase kaardiga ja ütleb lõpetuseks, et selle ukulele jätab ta järgmine kord koju. Mihkel Raud soovitab selle suisa ära põletada.

Vaata esitust lähemalt siit:

Kommentaarid puuduvad