Mis juhtus? Räppar nublu astus Koit Toome asemele kohtunikelaua taha

uudised.ee

Eile õhtul alustas telesügise suurim show ”Eesti otsib superstaari” kaheksas hooaeg. Karl-Erik Taukari juhtimisel jõuavad TV3 vaatajate ette eelvoorud ehk nn kollaste kaartide saated, kus kohtunikud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud valivad välja esimesed õnnelikud edasipääsejad. Kuid avasaates leidis aset ka ootamatu sündmus, kui Koit Toome asemel hõivas kohtuniketooli hoopis räppar nublu.

Oma loomingut hakkas esitama Rando Kohilast, kelle artistinimi on Lambandaz. ”Nime mõtlesin välja ise ja ma teen sellist meeleolukat uuekooli räppi, see ei ole ainult selline toores räppimine nagu kunagi seda tehti. Ma arvan, et ma saan kolm eid,” sõnas end prillidega varjav artist.

Kui noormees astus kohtunike ette, tundis Koit Toome end väga skeptiliselt ja ütles, et ta ei jaga seda stiili absoluutselt. ”Ma ei oska seda kuidagi hinnata, aga ma tean ühte tüüpi, kes jagab seda rida tunduvamalt paremini kui mina,” ütles Koit Toome ja lahkus ruumist. Tema asemel võttis koha üle räppar nublu ja juba järgmises saates näeb, mis täpsemalt edasi toimub. 

Kommentaarid puuduvad