Nagu kaks tilka vett! Lisa Jennyfer sammub õe Sissi jälgedes superstaaritiitli poole

uudised.ee

Eile õhtul alustas telesügise suurima show „Eesti otsib superstaari“ kaheksas hooaeg. Karl-Erik Taukari juhtimisel jõuavad järjest TV3 vaatajate ette eelvoorud ehk nn kollaste kaartide saated, kus kohtunikud Birgit Sarrap, Koit Toome ja Mihkel Raud valivad välja esimesed õnnelikud edasipääsejad. 

Aastal 2018 pürgis superstaariks Dave Bentoni üks tütardest, Sissi Nylia Benita ning saavutas võimsa teise koha. Tänavu kandideeris saatesse tema noorem õde Lisa Jennyfer, kelle hääl oli uskumatult sarnane oma eelkäijale.

Sissi ütles oma õele juba enne kohtunike ette minekut, et ta on hea, äge ja võimas. ”Mind toob saatesse meeletu armastus muusika vastu. Mul terve pere tegeleb sellega, seega mul väga valikut niikuinii ei olnud,” sõnas Lisa Jennyfer.

Nii Lisa õde Sissi kui ka isa Dave tulid neiule kaasa elama. “Sinu õde oli meil superstaarisaates kolm aastat tagasi ja ta siiamaani on läbi aegade üks kolmest minu lemmikumast osalejast ja esinejast, mis paneb sinu erakordselt keerulisse olukorda,” tõdes Mihkel Raud, et Lisa teekond saab alati olema võrdluses tema õega.

Lisa esitas kohtunikele lugu “Between good and goodbye”, mis lummas kohtunikke täielikult. ”Ma oleksin võinud vabalt veel kuulata, sest ma tõesti tundsin, nagu ma oleks kontserdil,” õhkas Birgit. 

Toome võrdlusmomendina välja ka Sissi enda esimese etteaste kohtunike ees, mis leidis aset 2018. aastal. “Minu unistus on saada lauljaks,” tunnistas Sissi toona. Kohtunikele esitas ta pala “Endagered species”, mis neile ka väga meeldis.  “See oli ikka jube hea, mis sa just tegid. Ma nautisin igat nooti. Sa oled üks mu lemmikuid,” tunnistas Koit Toome. 

Vaata ja võrdle kahe õe esinemisi!

Kommentaarid puuduvad