Amani Kiivikas paljastas oma peagisündiva lapse soo

uudised.ee

Mõni aeg tagasi andis Ott Kiivikase tütar Amani teada, et ootab koos elukaaslase Siimuga oma esiklast. Nüüd korraldas Amani ka eraldi peo, et teatavaks teha oma peagi sündiva lapse sugu.

Ameerika kombele kohaselt otsustas Amani maha pidada gender reveal peo ehk sugu avaldatati teatraalsel moel. Amani tegi peost ka tutvustava video, kus ta kutsus kokku mitmed oma sõbrad ning ühiselt mängiti erinevaid mänge.

Peo tipphetk saabus, kui Amani tõi välja musta õhupalli, mille ta nõelaga katki tegi. Pallist tulid välja sinised tükikesed, mis viitavad poisile. Nõnda võib Amanile õnne soovida peatse poisslapse sünni puhul.

Mõni aeg tagasi andis Ott Kiivikase tütar Amani teada, et ootab koos elukaaslase Siimuga oma esiklast. Nüüd korraldas Amani ka eraldi peo, et teatavaks teha oma peagi sündiva lapse sugu.

Ameerika kombele kohaselt otsustas Amani maha pidada gender reveal peo ehk sugu avaldatati teatraalsel moel. Amani tegi peost ka tutvustava video, kus ta kutsus kokku mitmed oma sõbrad ning ühiselt mängiti erinevaid mänge.

Peo tipphetk saabus, kui Amani tõi välja musta õhupalli, mille ta nõelaga katki tegi. Pallist tulid välja sinised tükikesed, mis viitavad poisile. Nõnda võib Amanile õnne soovida peatse poisslapse sünni puhul.

Kommentaarid puuduvad