Kristjan Jõekalda meenutab saatuslikku telefonikõne, mis muutis tema elu: see oli nagu märk!

Täna, 14. septembril tähistab elav telelegend ja armastatud saatejuht Kristjan Jõekalda oma 50. sünnipäeva, mille puhul tegi TV3 talle südamliku kingituse – tema omanimeline pink! Püüdsime kinni nii Kristjani kui Teedu ja uurisime, millised on juubilari emotsioonid ning mida võib oodata meeste uhiuuest telesaatest "Teet, Kristjan ja sõbrad".

Täna, 14. septembril tähistab elav telelegend ja armastatud saatejuht Kristjan Jõekalda oma 50. sünnipäeva, mille puhul tegi TV3 talle südamliku kingituse – tema omanimeline pink! Püüdsime kinni nii Kristjani kui Teedu ja uurisime, millised on juubilari emotsioonid ning mida võib oodata meeste uhiuuest telesaatest “Teet, Kristjan ja sõbrad”.

Kommentaarid puuduvad