President Kersti Kaljulaid: sa pead alati tundma end kergelt ebaadekvaatsena, see hoiab sind oma kohal ühiskonnas

uudised.ee

Tänases TV3 „Laseris“ annab president Kersti Kaljulaid saatejuht Marii Karellile intervjuu, kus terava arutluse all on mitmed olulised teemad. Selgub, millised on olnud president Kersti Kaljulaidi kõige suuremad väljakutsed viimasel viiel aastal ja kuidas 24/7 presidendiks olemise pingega toime tulla.

Aruteluna tuli ka teemaks naispoliitikute kuvand ja kuidas neid tihtipeale hinnatakse vaid välimuse põhjal. Meespoliitikud teevad kohatuid kommentaare ning soovitavad rohkem mehelikud välja näha, et neid tõsiselt võetaks. "Naistel on ju alati midagi viga – minul on näiteks liiga lühikesed juuksed. Sa ei saa olla kunagi õige, midagi peab olema viga. Kas liiga naiselik, liiga mehelik, liiga pehme, liiga karm, liiga pikk, liiga lühike. Oluline on see, et sa tunneksid end kergelt ebaadekvaatsena, see hoiab sind oma kohal ühiskonnas," mõtiskleb president Kersti Kaljulaid.

Vaata intervjuud pikemalt juba videost!

Tänases TV3 „Laseris“ annab president Kersti Kaljulaid saatejuht Marii Karellile intervjuu, kus terava arutluse all on mitmed olulised teemad. Selgub, millised on olnud president Kersti Kaljulaidi kõige suuremad väljakutsed viimasel viiel aastal ja kuidas 24/7 presidendiks olemise pingega toime tulla.

Aruteluna tuli ka teemaks naispoliitikute kuvand ja kuidas neid tihtipeale hinnatakse vaid välimuse põhjal. Meespoliitikud teevad kohatuid kommentaare ning soovitavad rohkem mehelikud välja näha, et neid tõsiselt võetaks. “Naistel on ju alati midagi viga – minul on näiteks liiga lühikesed juuksed. Sa ei saa olla kunagi õige, midagi peab olema viga. Kas liiga naiselik, liiga mehelik, liiga pehme, liiga karm, liiga pikk, liiga lühike. Oluline on see, et sa tunneksid end kergelt ebaadekvaatsena, see hoiab sind oma kohal ühiskonnas,” mõtiskleb president Kersti Kaljulaid.

Vaata intervjuud pikemalt juba videost!

Kommentaarid puuduvad