Tipp-plastikakirurg Siim Simmo: õiged kliendid näevad välja nii, nagu neid polekski lõigatud

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis oli külas Eesti üks nõutumaid tipp-plastikakirurge Dr. Siim Simmo, kes rääkis lähemalt sellest, kui palju plastikakirurgia aastate jooksul arenenud on, kuidas mõjutab sotsiaalmeedia ilukirurgiat, milliseid erilisi protseduure Eestis tehakse ja paljust muust. Teadmiseks, et Siim Simmol on Eesti meditsiinis väga tähtis roll rinnavähikirurgia valdkonnas – ta oli esimene, kes tegi Eestis kohesed rinnataastused vähihaigetele ja arendas välja onkoplastilised rinnavähikirurgia lõikused.

”Tänapäeval on võimekus inimese nägu taastada palju suurem. Ma olen töötanud Helsingi haiglas põletuskeskuses ja seal näed inimesena asju, mida sa muidu näha ei tahaks. Toon näite, et seal võtab ühel inimesel sidemete vahetamine aega kuus tundi,” räägib plastikakirurg Siim Simmo oma töökogemusest.

Täna on rohkem Siim Simmol iluoperatsioone ja ta on suurest kirurgiast tagasi tõmmanud. Saates räägiti ka Madonnast, kes näeb välja oma ea kohta ekstreemselt noor ja prinkis. ”Mina vaatan seda väga kriitilise pilguga. See, mida sa näed Instagram’is või Facebook’is, siis tegelikult me kunagi ei tea, mis seal taga on. Mina tahaks näha seda Madonnat näost-näkku. Ilma meigita, see annab selle tõelise ettekujutuse. See kui sa näed kuskil vastuvõtul hea välja, see ei ütle mitte midagi sinu operatsiooni tulemuste kohta,” märgib kirurg.

Kuula täispikka intervjuud järgi raadio Star FM hommikuprogrammist.

Dr Siim Simmo on ainuke plastikakirurg Eestis, kes on läbinud Põhjamaade plastikakirurgide ühise spetsialiseerumisprogrammi, mis hõlmab riikliku erialaeksami sooritamist Norras, Taanis, Rootsis ja Soomes. Ta on töötanud programmi raames Helsingi ja Barcelona Ülikooli kliinikumis. Ta on üks vähestest kirurgidest Eestis, kes on rahvusvaheliselt litsentseeritud naise genitaalpiirkonna plastikalõikuste spetsialist. Dr Simmo täiendab ennast pidevalt erinevatel koolitustel üle maailma, opereerides oma eriala tippudega erinevaid kehapiirkondi. Ta töötab Health Clinicus ja Helsingi Ülikooli Kliinikumis osakonna ülemarstina.

Kommentaarid puuduvad