Vaata, kuidas pürgis COVID-patsientidega töötav õde superstaariks

uudised.ee

Pühapäeval alustas telesügise suurima show ''Eesti otsib superstaari'' kaheksas hooaeg. Kohtunike ette astus Tartu Ülikooli kliinikumis COVID-patsientidega töötav õde Eliisabet Tiit, kes paraku sai ta kohtunikelt kolm ei-d.

''Muusika on 80% minu olemusest. Superstaariks pürgimine on minu jaoks enda võimete näitamine iseenda jaoks. Ma olen väga pikalt seda kartnud ja tundsin, et ma pole selleks piisavalt küps. Seetõttu ma mõtlesingi, et kui mitte praegu, siis millal veel?'' arutleb Eliisabet enne kohtnike ette astumist. Paraku tänuväärset tööd tegev õde kollast kaarti kolmikult ei saa. Kohtunike hinnangul pole ta just selle saate formaadi jaoks sobiv superstaari kandidaat.

Vaata kogu Eliisabeti esitust siit:

Kommentaarid puuduvad