Kas mäletad? “Unistuste printsessis” kaaslast otsinud Dimi pandi kokaiiniäri tõttu vangi

uudised.ee

“Unistuste printsess” oli TV3 ekraanil jooksnud romantiline tõsielusari, milles osales üks edukas ja näokas välismaa mees ning hulk eesti naisi, kes kõik meest endale püüdsid võrgutada. Saatel oli kaks hooaega – esimeses hooajas oli poissmeheks itaallasest pankur Roberto ning teises Belgiast pärit Dimi.

Dimitri Janssens ehk Dimi osales saates „Unistuste printsess” 2010. aastal. Belgiast pärit Dimi oli võrdlemisi jõukas ning teenis raha mullivannide, luksusautode ja kiirtoidu müümisega.

Armastust ta “Unistuste printsessi” saatest aga ei leidnudki ning abiellus hoopis Brasiiliast pärit Aila Roberta Lopesiga, kellega tal on tütred Monalize Charlotte ja Valentini Vitoria. Aastal 2014 abielu aga lahutati, kui meest süüdistati narkoäris osalemises ja vangi pandi. Peale seda kadus mees ka avalikkuse silme alt.

Mees vahistati 2014. aastal Marbellas süüdistatuna laiaulatuslikus kokaiiniäris, kuid vabastati hiljem süütõendite puudumise tõttu. Dimi sõnul kaotas ta mitmete halbade asjaolude kokkulangemise tõttu kogu oma vara, kauni naise, pisikesed tütred, kodu, luksusautod ja ärid. Tal polnud raha isegi toidu ostmiseks.

“Vannun käsi südamel, et ma ei olnud mitte kuidagi sellega seotud. Nüüd on juhtunust möödas neli aastat ja ma ei ole korrakaitseorganite huviorbiiti sattunud. Kuid mu nimi sattus seoses kokaiiniäri uurimisega ajalehtedesse ja see laastas mu elu,” kommenteeris Dimi toona juhtunut Kroonikale.

Peale vanglast vabanemist töötas mees end Brasiilias uuesti üles ning omab edukat firmat iZiFinance.

Kommentaarid puuduvad