Kethi Uibomägi paljastas põhjuse, miks ta otsustas lauljakarjäärist loobuda

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogrammis käis külas laulja ja saatejuht Kethi Uibomägi, kellega tuli juttu nii superstaarisaatest, tema lauljakarjäärist kui uhiuuest telesaatest "Kethi emmega Gruusias".

Paljud ilmselt seda ei teagi, aga Kethi on samuti osalenud superstaarisaate karussellis. "See oli aastal 2007 ja ma olin kõigis stuudiovoorudes, jäin napilt finaalist välja. Vaatasin ka uue hooaja esimest osa ja mulle tuli meelde see närvipinge," meenutab Kethi, kuidas ta vaid kogenematu 17-aastasena sinna õnne proovima läks. "Kui kohtunikud ütlevad, mine küpse veel, ma saan sellest tegelikult aru!"

Kethi sai kõigilt kohtunikelt jah-sõna: Mihkel Raud lausa huilgas ja Rein Rannap soovitas tal kõva ja julge häälega laulda. Staarisaade andis Kethile ka palju julgust juurde. "Mu ema ütles koguaeg, et ma olen eriline laps ja ma tegelesin miljoni asjaga. Superstaarisaade avas uksed ja ma sain aru, et võtan selle laulmise- ja Tallinna suuna," sõnab Kethi ja tunnistab, et ema soovituse peale läks ta lisaks ka õppima ning on hariduselt hoopiski noorsootöötaja.

Kuigi Kethi on laiemale üldsusele tuntud pigem lauljana ning ta on osalenud ka mitmes bändis, on see tema elus praegu siiski tagaplaanile jäänud. "Tead, ma ei taha enam iga nädalavahetus käia ja ma ei taha igal öösel üleval olla. Ma tahan seda rütmi ja inimestega juttu ajada normaalsel ajal. Ma tundun avalikkusele hästi lahti, aga tegelt ma olen täiega introvert," tunnistab Kehti ausalt. 

Kuula täispikka intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist!

Kommentaarid puuduvad