Täna
27. okt
7...12
4...9
Homme
28. okt
8...13
3...11

Meelelahutus

''Poissmeeste peo'' Rainis räägib pisarsilmis, kuidas tema suhe lõppes eriti traagilisel viisil

16:00 16. september 2021
Autor: uudised.ee

Uues TV3 kohtingusaates „Poissmeeste pidu“ otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Teleekraanile jõuab saade alles septembri lõpus, kuid hetkel saab seda juba vaadata veebikeskkonnas GO3. Kolmas osa toob kaamera ette osatäitjate mitmed paljastused oma isikliku elu kohta.

Uus poissmees Rainis on kurva suhteminevikuga kullakaevur. Noormees tegeleb bitcoini kaevandamisega, kuid õnne armastuses tuli ta saatesse otsima. Rainis räägib oma valusalt lõppenud suhtest läbi pisarate, kus sõber lõi ta tüdruku üle. See kõik juhtus tema enda korteris, kus sõber ja tüdruk silitasid tema silme all üksteist flirtivalt. Rainisele see muidugi ei meeldinud ja palus neil lahkuda, seejärel pani sõber ukse lukku ja hakkas Rainist hoopis kägistama.

Rainis on murest murtud ja mees tunneb, et ei suuda seda neile andestada. Tema enda puhul on tegu südamliku inimesega ja ta lihtsalt ei mõista, kuidas keegi saab nii teha. Elus saavad kõik tuule ja tormi osaliseks. Küll ka see valu mööda läheb ja loodame siiralt, et Rainis leiab ühel kaunil päeval selle kullatüki ka armastuses.

Vaata kogu kirjeldust lähemalt videost.


Kommentaarid

Kommentaare 3
Vikatimees 20:12 17. september 2021
TAMMAR PIIDAR ...
Pereema 09:05 18. september 2021
Väga kirju minevikuga, ebastabiilne inimene. Kõigepealt vaadaku ikka peeglisse ja mõelgu, mida kõike teinud on.
Hata viru vangla 14:10 20. oktoober 2021
Tammar davai tagasi teeme siin saadet, turvamehed saadavad patom salvestised. Kukk bljat, sõid 16- aastaselt koerapaska juba kui Arturikud ja Igorid ja kes seal veel pitakkist seda süüa andis. Kunda Kukeke oled Tammar! Forever!