Video! ''Poissmeeste peo'' Kevini vägijoogi lembus läheb üle piiri ja ta eemaldatakse võtteplatsilt

uudised.ee

Uues TV3 kohtingusaates „Poissmeeste pidu“ otsivad neli noormeest just seda õiget veetlevat kaaslast, kellega suhet luua. Teleekraanile jõuab saade alles septembri lõpus, kuid hetkel saab seda juba vaadata veebikeskkonnas GO3. Kolmas osa toob kaamera ette palju seda, mille pärast võib nii mõnigi saatevaataja tunda piinlikkust. Kevin unustab suisa selle, et kaamerad terve aeg filmivad ja läheb napsitamisega pehmelt öeldes üle piiri.

Mis täpsemalt toimus? Saates osalenud tüdrukud planeerisid Hustleri joomisvõistluse. Kes joob pudeli esimesena tühjaks, see võidab nende poolt kaks massaaži. Kevin on juba saate alguses liiga purjus, et võistlus ausalt lõpuni viia ja valab terve pudeli endale näkku, misjärel tuleb saatemeeskonna liige teda kaamerate eest kõrvaldama.

Ta tiritakse hotellituppa tagasi nagu pahandust teinud last, et saata ta voodisse puhkama. Saates avaldab ka Kevin põhjuse, mis paneb teda alkoholi poole vaatama. Noormees pihib, et koroonaaeg viis tema firma pankrotti ja röövis temalt kõik, kaasaarvatud ka tüdruksõbra. Nüüd on mehel tekkinud alkoholiga tõsised probleemid. Kevin suunatakse oma hotellituppa õndsat und magama ja tal keelatakse toast väljuda. Ka voodisse jõudmine osutub tema jaoks suureks katsumuseks. Nimelt kukub noormees sealt otse vastu öökappi ja seejärel põrandale.

Vaata kogu klippi lähemalt videost.
 

[embed]https://play.tv3.ee/embed-video/-,CLIP-3356867[/embed]

Kommentaarid puuduvad