Kristjan Jõekalda oma sünnipäevapeost: paparatso istus vales põõsas!

uudised.ee

Raadio Star FM hommikuprogramm helistas armastatud telenäole Kristjan Jõekaldale, kellega tuli juttu täna algavast uuest saatest “Teet, Kristjan ja sõbrad”, tema kurikuulsatest marineeritud tomatitest, aga ka hiljutisest suurejoonelisest juubelipeost.

“Ausalt öeldes ma ei ole näinud neid pilte veel, ma ei ole tahtnud midagi vaadata,” ütles Kristjan sünnipäevafotode kohta, mida erinevad väljaanded rohkesti oma portaalides jagasid. 

Pilte avalikustati nii peole saabujatest kui ka peost Von Glehni lossis. Pille Minev küsis Kristjanilt otse, kas ta kutsus ise fotograafid kohale, et nad tema sünnipäevapidu jäädvustaksid. Kristjan kinnitas, et ühtegi fotograafi sünnipäevale ei kutsutud, aga naljaga pooleks lisas, et tänapäeval võib piltide eest hea teenistuse saada.

Pille ei mõistnud, kuidas sõbrad kooskõlastamata Kristjani endaga selliseid pilte meediaga jagasid. ”No mida seal siis nii väga häbeneda on, et näe pidu sai peetud,” ütles Kristjan seepeale naerdes.

Peole saabujatest tehtud pildid panid Kristjani tundma nagu elaks ta kuskil välismaal. Kuna Kristjani sünnipäevapidu jätkus hiljem ka kodus, siis ta ise arvab, et sealt oleks see sama põõsast pilte teinud fotograaf palju paremat materjali saanud. “Oluline on see, kus põõsast sa pilti teed. Ma arvan, et see ei olnud kõige parem põõsas,” ütles Kristjan humoorikalt. 

Kuula täispikka intervjuud raadio Star FM hommikuprogrammist!

 

Kommentaarid puuduvad